Murat Tarakci 

The Lean Startup Model for Business Control

Murat Tarakci is an Associate Professor of Innovation Management and the academic director of MSc in Management of Innovation at the Rotterdam School of Management, Erasmus University. He obtained his PhD in Econometrics from Erasmus School of Economic. Murat's research illuminates the path of creating innovative organizations. His research has been published in top academic and business outlets. 

 

 

 

 

Jocelyn Rebbens

Persoonlijk in Control!

Jocelyn is economisch psycholoog en oprichtster van ReBBels. Zij begeleidt professionals op het gebied van Personal Branding, Effectieve Communicatie en Persoonlijk Leiderschap.  

 

 

 

 

Henk Vlootman

Data is het nieuwe goud en controllers zijn de schatbewaarders (samen met Michiel Rozema)

Met een 26-jarige carrière als Excel- en Power BI consultant heeft Henk Vlootman ruime ervaring in het helpen van organisaties om het maximale uit hun data te halen. Henk is zes jaar lang bekroond met de Microsoft Most Valuable Professional prijs. Hij is oprichter en CEO van Quanto en een vaste spreker op conferenties overal ter wereld.

 

 

 

 

Michiel Rozema

Data is het nieuwe goud en controllers zijn de schatbewaarders (samen met Henk Vlootman)

Met een achtergrond in Wiskunde en Operations Research, spreekt alles met betrekking tot het analyseren van gegevens Michiel Rozema aan. Hij is een topexpert in Power BI in Europa.
Michiel heeft voor Microsoft gewerkt aan de lancering van Power BI en zijn voorgangers in Nederland. Michiel is oprichter en CEO van Quanto.

 

 

 

Rini van Solingen

Agile – Inzichten in het waarom, hoe en wat voor de controller

Rini van Solingen is spreker, auteur, hoogleraar en ondernemer. Zijn expertise is snelheid en wendbaarheid van mensen en organisaties. Rini is hoogleraar aan de TU-Delft, en CTO bij Prowareness. Rini is auteur van: De Bijenherder, De Kracht van Scrum, en AGILE. In juni 2019 verschijnt zijn nieuwe boek: Formule-X, hoe zorg je voor extreme versnelling in je organisatie?

 

 

 

 

Prof. dr. ir. Jan Bots

De Controller in de digitale omgeving

Prof. dr. ir. Jan Bots is hoogleraar-directeur van de Controllersopleidingen van Business Universiteit Nyenrode. Hij werkte eerder bij vliegtuigfabriek Fokker op Schiphol en bij de vakgroep Bedrijfskunde van de Universiteit van Wageningen. Zijn onderwijs en onderzoek betreffen Bestuurlijke Informatiekunde en Controllership.   

 

 

 

 

Prof. dr. Bert Steens RC

De Controller in de digitale omgeving

Prof. dr. Bert Steens RC is programmadirecteur en hoogleraar van de EMFC/RC-opleiding van de Vrije Universiteit Amsterdam. Praktijkervaring heeft hij opgedaan bij AkzoNobel, Capgemini en EY. Hij is econometrist en registercontroller. Zijn onderwijs- en onderzoeksonderwerpen betreffen investeringsbeoordeling, waardemanagement, management accounting en data analytics toepassingen. Hij adviseert ondernemingen op deze vlakken.

 

 

 

 

 

Drs. Alex Buis RA

Robotics (RPA), het einde van offshoring en outsourcing?! 

Drs. Alex Buis RA is binnen USG Finance verantwoordelijk voor de continue ontwikkeling van de dienstverlening en fungeert als sparringpartner voor de directies van opdrachtgevers. Zijn roots liggen in de accountancy bij zowel Deloitte als PwC. Sinds 2015 is hij bestuurder van het nieuw opgerichte RA-stagebureau binnen USG Finance. Hij is ervan overtuigd dat business intelligence de bestaansvoorwaarde is voor een efficiënte en effectieve financiële kolom.

 

 

Gerard Slot MSc

Robotics (RPA), het einde van offshoring en outsourcing?! 

Sinds 2014 verbonden aan USG Finance en werkzaam als accountmanager. Het is zijn ambitie om mensen en organisaties verder te helpen in het realiseren en verleggen van hun doelstellingen. Efficiënte procesinrichting en toepassing van data & analyse zijn voor Gerard onderwerpen die daarbij aansluiten. 

 

 

 

 

 

Jan-Willem van der Schors MSc

Robotics (RPA), het einde van offshoring en outsourcing?! 

Jan-Willem van der Schors, MScBA is sinds 2017 verbonden aan USG Finance als BI-specialist en houdt zich daarnaast bezig met de toepassing van nieuwe technologieën zoals Blockchain, Artificial Intelligence en Robotics Process Automation binnen het Finance domein. Jan-Willem zijn focus ligt met name op procesoptimalisaties binnen projecten en hoe dit kan worden ondersteund met behulp van technologie.

 

 

Erik Boon

Hoe houd je de regie bij verandering door automatisering.

Erik Boon, eigenaar van De Effectieve Financial, is van oorsprong financial met een passie voor de ontwikkeling van financiële teams en financiële professionals. Hij heeft door onderzoek en ervaring veel expertise ontwikkeld op het gebied van de veranderende rol van de financiële professional en het begeleiden van teams en professionals naar deze nieuwe rol. Naast deze dienstverlening is hij gastspreker op congressen en publiceert hij artikelen gericht op de benodigde competenties voor de moderne controller.

 

 

 

 

Martijn van den Berg

Hoe houd je de regie bij verandering door automatisering.

Martijn van den Berg is Product Marketingmanager bij Visma Software en vanuit deze rol verantwoordelijk voor het financiёle cloud-erp-aanbod voor het mkb/mkb+ in Nederland.
Hij heeft in het verleden onder andere gewerkt als Marketeer bij Boer & Croon, waar hij zich onder meer bezighield met het uitdragen van de propositie van de werkmaatschappij Corporate Finance in verschillende segmenten.