Sprekers

Jeroen Smit

Jeroen Smit

Prof.drs. Jeroen Smit : voormalige hoogleraar Journalistiek aan de Faculteit der Letteren van de Rijksuniversiteit Groningen, bedrijfseconoom, auteur van ‘De Prooi’ en ‘Het Drama Ahold’ en veelgevraagd dagvoorzitter.

 
Thijs Homan

Thijs Homan

Prof.Dr. Thijs Homan is Hoogleraar Change and Implementation bij de Open Universiteit Nederland. Daarnaast is hij ook zelfstandig adviseur, schrijver en veelgevraagd spreker. Zijn onderzoek gaat over organisatiedynamica, organisatieontwikkeling en verandermanagement. Daarbij werkt hij o.a. vanuit het perspectief van de socioloigsche complexiteits- en chaostheorie.

 
Jacques Pijl

Jacques Pijl

Jacques Pijl werkt al ruim twintig jaar samen met bestuurders en teams van toonaangevende organisaties in de private en de (semi-)publieke sector, om kritische vraagstukken van strategie-executie op te lossen. Jacques is directeur van adviesbureau Turner en veelgevraagd spreker over strategie-executie en innovatie. Hij is auteur van de gelijknamige bestseller. Eerder schreef hij de bestseller Het nieuwe normaal.

 
Jeroen Dijsselbloem

Jeroen Dijsselbloem

Ir. J.R.V.A. Dijsselbloem: voormalig minister van Financiën (tot 2017) en voormalig voorzitter van de Eurogroep (2018). Hij is een ervaren econoom en politicus die een aantal opbenbare functies heeft bekleed, waaronder die van adviseur van de Nederlandse minister van Landbouw (1996-1998). Tevens was hij beleidsmedewerker voor de Nederlandse Partij van de Arbeid (PvdA - 1993-1996) en gemeenteraadslid in Wageningen (1994-1997). Van 2000 tot en met 2012 was hij lid van de Tweede Kamer van het Nederlandse parlement. * mede mogelijk gemaakt door Assemblee

 
Ingrid Faber

Ingrid Faber

Ingrid Faber is CEO van Pooling Partners | Faber Halbertsma Groep. Pooling Partners is marktleider in Europa op het gebied van geïntegreerde, full-service poolingdiensten, en de productie van houten pallets en kisten. Pooling Partners produceert niet alleen de beste pallets en houten kisten, maar regelt ook alles wat erbij komt kijken: van distributie en beheer tot reparatie en recycling. Palletbeheer dus met alles erop en eraan. Het Nederlandse familiebedrijf, waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1891, is een exponent van de circulaire economie. De onderneming heeft een jaaromzet van circa € 325 miljoen en ruim 840 werknemers.

 
Jan van Setten

Jan van Setten

Jan van Setten is een veelgevraagd spreker en expert in gedragsverandering, klantgerichtheid en (persoonlijk) leiderschap, met als achtergrond accountancy. Controleren, analyseren en adviseren is voor Jan dan ook niet vreemd. Hij heeft een groot impact als spreker door zijn aangenaam confronterende stijl met humor en energie. In hoog tempo komen, op prettige confronterende wijze, inzichten en gereedschap voorbij die u direct kunt toepassen in uw eigen praktijk.

 
Rutger Alsbach

Rutger Alsbach

Rutger is zelfstandig IT- en privacyjurist, werkzaam bij HarveyBloom. Op basis van zijn kennis, ervaring en netwerk in de juridische en de IT-wereld helpt Rutger organisaties. Naast het algemene contractenrecht heeft hij speciale expertise in het IT- en privacyrecht. Hij begeleidde de uitvoering van privacy projecten in diverse organisaties. Rutger werkte eerder als adviseur, advocaat en als bedrijfsjurist, onder andere bij EY, ANVA en Capgemini.

 
Martijn van den Berg

Martijn van den Berg

Martijn is product marketingmanager bij Visma Software en vanuit deze rol verantwoordelijk voor het financiёle cloud-erp-aanbod voor het mkb/mkb+ in Nederland. Hij heeft in het verleden onder andere gewerkt als marketeer bij Boer & Croon, waar hij zich onder meer bezighield met het uitdragen van de propositie van de werkmaatschappij Corporate Finance in verschillende segmenten.

 
Martin Beuker

Martin Beuker

Martin werkt als Finance Manager bij Hofmeier. Hij is gespecialiseerd in verandermanagement trajecten binnen business-, en commercial control. Door zijn ervaring als controller en manager heeft hij zich ontwikkeld tot een onafhankelijk adviseur met niet alleen een goed gevoel voor cijfers, maar zeker ook voor business en niet op de laatste plaats mensen. Het gaat hierbij altijd om het verhaal achter de cijfers en het zoeken naar de verbinding.

 
Remco Blomsma

Remco Blomsma

Remco is Executive Consultant bij USG Finance Professionals. Hij heeft ervaring als business controller, project controller en projectleider bij diverse soorten organisaties. Vanuit zijn ervaring met project control en risicomanagement verbetert hij de project beheersing bij meerdere bedrijven. Vanuit zijn IT achtergrond zet hij big data in om het leereffect te vergroten.

 
Erik Boon

Erik Boon

Erik is medeoprichter van De Effectieve Financial en van oorsprong financial met een passie voor ontwikkeling van financiële teams en financieel professionals. Door onderzoek en ervaring heeft hij expertise ontwikkeld op het gebied van de veranderende rol van de financieel professional en het begeleiden van teams en professionals naar deze nieuwe rol.

 
Bart Diepenbroek

Bart Diepenbroek

Bart is in 2014 samen met Richard Henderiks een dochterbedrijf van ISA GROUP gestart. Sinds 1 januari 2018 is hij medeverantwoordelijk voor ISA GROUP als geheel. Met zijn gestructureerdheid brengt hij planmatig ontwikkeling en ondersteuning bij organisaties, professionals en teams. Dit doet hij middels o.a. talentmanagement, management reflectie, interim en werving & selectie.

 
Patrick Donath

Patrick Donath

Patrick heeft na jarenlang het intrapreneurship te hebben ontwikkeld binnen een grote Nederlandse IT-onderneming, in 2016 de loonslavernij verruild voor het zelfstandig ondernemerschap. Sinds 2008 geven hij samen met Arthur Kruisman inspirerende werksessies over een onderwerp dat samen te vatten is als ‘doen is de beste manier van denken’.

 
Paul Haarhuis

Paul Haarhuis

Paul Haarhuis is een Nederlands voormalig professioneel tennisspeler. Samen met Jacco Eltingh stond hij bovenaan de wereldranglijst dubbelspel, waarin ze samen onder meer alle grandslamtoernooien wonnen. Haarhuis was proftennisser van 1988 tot en met 26 juni 2003.

 
Richard Henderiks

Richard Henderiks

Richard is opgeleid als Register Accountant en is na zijn accountancy carrière begonnen als interim-manager en consultant. In 2004 heeft hij vanuit de grondgedachte van Inspire, Share en Aspire ISA GROUP opgericht en is daarmee de grondlegger van ‘het leukste finance netwerk van Nederland’. Zijn creativiteit geeft hij dagelijks de ruimte bij de ontwikkeling van financials, interim finance en het ondersteunen van organisatie bij organisatieontwikkelingen zoals fusies en overnames.

 
Tony De Jonker, Excel MVP

Tony De Jonker, Excel MVP

Tony is eigenaar van De Jonker Consultancy. Hij werkt meer dan 30 jaar met spreadsheets en heeft meer dan 100 applicaties gemaakt voor gerenommeerde bedrijven. Als financial business professional heeft hij bovendien meer dan 37 jaren werkervaring. Met ingang van 2015 is Tony benoemd tot Excel Most Valuable Professional. Hij geeft speciale Excel trainingen: Masterclass, Visuele Dasbhoards met Excel, Financiële planning met Excel, Efficiënt rapporteren met Excel, Excel Experience Day, Excel Expert Class en Amsterdam Excel Summit.

 
Max de Klerk

Max de Klerk

Max werkt ruim 20 jaar in de interimbranche voor financiële professionals en consultants. Bij Hofmeier is hij verantwoordelijk voor de sectoren handel, industrie en dienstverlening. Hij heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van financials aan de hand van gedrag- en drijfverenprofielen. Onder zijn verantwoordelijkheid en begeleiding hebben controllers vele succesvolle opdrachten uitgevoerd.

 
Arthur Kruisman

Arthur Kruisman

Arthur heeft na jarenlang het intrapreneurship te hebben ontwikkeld binnen een grote Nederlandse IT-onderneming, in 2016 de loonslavernij verruild voor het zelfstandig ondernemerschap. Sinds 2008 geeft hij samen met Patrick Donath inspirerende werksessies over een onderwerp dat samen te vatten is als ‘doen is de beste manier van denken’.

 
Jeroen van den Oever

Jeroen van den Oever

Jeroen is ruim 3 jaar werkzaam geweest bij Xycarb Ceramics als business controller en is onder andere intensief betrokken geweest bij de uitrol van performance management bij sales, productie, finance en human resources.

 
Marco Pijnappel

Marco Pijnappel

Marco is Manager Controlling bij AFAS Software B.V. Na zijn genoten opleidingen MEAO, SPD en anderhalf jaar Masterclass Financial Controller, werkte hij één jaar bij Moret Acma (EY). Vervolgens 19 jaar bij ANVA, waarvan de laatste 10 jaar als klant van AFAS. Vanaf mei 2010 is hij Manager Controlling bij AFAS Software. Gek van het automatiseren van financiële processen, voor optimaal inzicht!

 
Jocelyn Rebbens

Jocelyn Rebbens

Jocelyn is economisch psycholoog en oprichtster van ReBBels. Zij begeleidt professionals op het gebied van Personal Branding, Effectieve Communicatie en Persoonlijk Leiderschap.

 
Rob Schapink

Rob Schapink

Rob is zelfstandig adviseur en trainer op financieel-economisch gebied (Schapink CTA) en docent en programmamanager bij enkele universiteiten en hogescholen. Bij diverse organisaties verander- en interimtrajecten op het gebied van sturing en beheersing uitgevoerd.

 
Jan Willem van der Schors

Jan Willem van der Schors

Jan Willem is sinds 2017 verbonden aan USG Finance als BI-specialist. Zijn focus ligt met name op procesoptimalisaties binnen projecten en omgaan met big data.

 
Eveline Selman

Eveline Selman

Eveline is Financieel Consultant bij USG Finance Professionals. Vanuit deze rol is zij werkzaam als projectleider bij verschillende klanten van USG. Daarnaast geeft zij inhoudelijk invulling aan een dienst van USG waarbij de kwaliteit van de accounting processen van diverse organisaties wordt gemeten met behulp van data.

 
Rini van Solingen

Rini van Solingen

Rini is CTO bij Prowareness en deeltijdhoogleraar aan de Technische Universiteit Delft. Het leiden van grootschalige transformaties naar verregaande responsiveness, en het inrichten van grootschalig agile werken met tientallen tot honderden teams is zijn expertise. Auteur van ‘De kracht van Scrum’, ‘Scrum voor managers’ en ‘De Bijenherder’.

 
Leon van Uffelen

Leon van Uffelen

Leon is accountmanager Corporate bij CaseWare Nederland. Door zijn accountancy achtergrond en ervaring in de praktijk is hij een gewaardeerd aanspreekpunt voor het bedrijfsleven.

 
Wim Verheij

Wim Verheij

Wim is directeur Corporate Accounts & Business Development bij Agium Finance & Control. Hij heeft ruim 22 jaar ervaring in organisatieadvies; specifiek in het optimaliseren van de financiële functie. Vanuit zijn huidige rol houdt hij zich onder andere bezig met het toepassen van nieuwe ontwikkelingen binnen het financiële domein. De afgelopen jaren is Wim betrokken geweest bij de ontwikkeling van diverse RPA Softbots.

 
Rinie Verspaget

Rinie Verspaget

Rinie is al ruim 30 jaar werkzaam bij Xycarb Ceramics waarvan de laatste 21 jaar als CFO. 10 jaar geleden heeft Rinie een begin gemaakt met performance management.

 

Voor deelname aan dit congres ontvangt u PE-uren/punten:
NBA/VRC 6, SPD 6

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.