USG Finance Professionals

Hoofdsponsor

USG Finance Professionals is het aanspreekpunt voor organisaties die behoefte hebben aan financiële expertise. Wij voorzien in deze vraag en leveren pragmatische oplossingen op het gebied van accounting, controlling en financieel management.

We onderscheiden ons met een uitgesproken focus, expertise uit jarenlange ervaring en een persoonlijke aanpak. Wij geloven in een samenwerking die gericht is op steeds betere prestaties. Zowel met professionals als met onze opdrachtgevers.

www.usgfinance.nl


Exact

Hoofdsponsor


We leven in een wereld vol mogelijkheden, de uitdaging is om ze goed te benutten. Iedere beslissing beïnvloedt de toekomst van een onderneming. Exact geeft honderdduizenden kleine en middelgrote bedrijven het vertrouwen om te handelen. Al meer dan dertig jaar helpen de medewerkers, technologie, software en services van Exact hen om slimmere en beter gewogen beslissingen te nemen. Business software van Exact is er voor financiële-, logistieke,- en productie processen, HRM en CRM.

www.exact.com/nl/software


AFAS

Subsponsor

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. We ontwikkelen een innovatief softwareproduct voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt en nemen daarbij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.
Met ruim 400 medewerkers inspireren we bedrijven iedere dag tot beter ondernemen. Dat doen we door administratieve bedrijfsprocessen te stroomlijnen, zodat je werk beter,
anders en leuker wordt. Het resultaat is een organisatie die altijd over de juiste managementinformatie en cijfers beschikt én waar weer ruimte is om bezig te zijn met de kern van je werk. Hoe wij dit realiseren? Met onze eigen business software. Meer weten?

www.afas.nl


Agium

Subsponsor

'Agium. Met de A van Ambitie'.
Hoe versterkt Agium jouw organisatie? Organisaties slimmer maken. Optillen. Overzicht creëren met oprechte interesse en passie voor jouw sector. Elkaar blijvend versterken; gedreven door ervaring, deskundigheid, nieuwsgierigheid en teamspirit. Agium iterim financiële professionals werken op projectmatige basis, waarbij Agium niet alleen jouw risico's berekent, maar deze ook met jou durft te dragen! Dat maakt Agium professional uniek. Agium staat voor een blijvende indruk door tijdelijke inzet. De expertisegebieden beslaan het complete terrein rondom finance & control, namelijk Business, Planning & Control, Shared Services, Continuous Improvement, Performance Management, Werving & Selectie en Continuous Assurance.

www.agium.nl


CaseWare

Subsponsor

CaseWare: leidend in specialistische accountancy software
De software kenmerkt zich door vakinhoud, gebruikersvriendelijkheid en optimale integratie met andere software. CaseWare is marktleider in Nederland met duizenden gebruikers in de accountancy en het bedrijfsleven. Als innovatieve en omgevingsgerichte organisatie spelen wij in een vroeg stadium in op toekomstige ontwikkelingen die van invloed zijn op het accountantsvak. De trends laten zien dat de rol van de (interne) accountant breder wordt en dat rapportage zich in de toekomst niet meer beperkt tot financiële informatie.

www.caseware.nl


Celcus

Subsponsor

Celcus is een innovatief adviesbureau dat bedrijven en organisaties helpt door het ontwerpen, bouwen en beheren van Business Intelligence & Performance management applicaties. Wij borgen kennis en kunde en de organisaties door middel van gecertificeerde trainingen en ‘on the job learning’ en staan voor laagdrempeligheid, kwaliteit en toegevoegde waarde voor de organisatie.

www.celcus.nl


Erasmus School of Accounting & Assurance

Subsponsor

Erasmus School of Accounting & Assurance (ESAA) biedt kwalitatief hoogstaand onderwijs op het gebied van Accountancy, Auditing & Controlling.
Daarnaast biedt ESAA een ruim aanbod van Executive Programs gericht op professionals in het bedrijfsleven en (non) profit-organisaties, programma's voor CEO's, CFO's, Directies en Bestuursleden. Deelname aan een Executive Program van ESAA is meer dan alleen het opdoen van kennis en inzichten vanuit de wetenschap. De Executive Programs stellen u in staat opgedane inzichten te toetsen aan uw eigen kennis en ervaringen. Door de kleinschalige opzet van de programma's bent u er van verzekerd dat er ruimte is voor inbreng vanuit uw eigen praktijk en uit die van uw collega deelnemers.

www.esaa.nl


Hofmeier Financiële Professionals

Subsponsor

Hofmeier is business partner voor financiële en organisatievraagstukken. Onze missie: organisaties helpen om hun ambities waar te maken. Wij leveren waarde aan onze klanten door het oplossen van finance en organisatievraagstukken die gericht zijn op continuïteit, kwaliteit, transitie en capaciteit. Hofmeier draagt zo actief bij aan het toekomstbestendig maken van organisaties. Hofmeier maakt het verschil door onze interim professionals en consultants op innovatieve wijze aan onze opdrachtgevers te verbinden en te laten samenwerken. Ons doel: het behalen van groei en het verbeteren van resultaten. Wij werken met 130 interim professionals en conultants in specialistische teams en hebben een scherp oog voor trends en ontwikkelingen die onze relaties raken.

www.hofmeier.nl


ISA GROUP

Subsponsor

ISA GROUP staat vooral bekend als 'Het leukste Finance Netwerk van Nederland'.
Wij geloven in de kracht van een netwerk van organisaties en professionals die in zichzelf en in elkaar investeren, zij zijn namelijk succesvoller. ISA staat voor INSPIRE – SHARE – ASPIRE. Door samen te leren, grenzen te verleggen en te veranderen maken wij het verschil.
Wij ontwikkelen en ondersteunen organisaties en professionals door middel van Interim, Werving en Selectie, Sourcing Advice, Talentmanagement en Business Consultancy. Met onze eigen Academy inspireren en trainen we onze meer dan 100 members continu op persoonlijke ontwikkeling en hun vakgebied. Wij brengen organisaties en professionals bij elkaar in een omgeving waarin ontwikkeling, ondernemerschap en persoonlijke relaties centraal staan.

www.isagroup.nl


Visma

Subsponsor

Visma Software BV is onderdeel van het Noorse Visma AS, marktleider in Scandinavië met 760.000 klanten en 6.700 medewerkers. Met cloudsoftware Visma.net biedt Visma organisaties een complete erp-oplossing voor financieel management. Visma.net Financials is een integrale oplossing die financiële processen volledig automatiseert. Dit geldt zowel voor complexe als voor routinematige, administratieve taken. Visma.net brengt uw automatisering en financieel management naar een hoger niveau.

www.visma.net/nl


Vereniging van Registercontrollers (VRC)

Standhouder

De Vereniging van Registercontrollers (VRC) verenigt sinds 1988 afgestudeerden van de diverse post-masteropleidingen tot Registercontroller (RC). Inmiddels zijn ruim 4500 RC’s bij de VRC aangesloten. De VRC staat voor een verantwoorde beroepsuitoefening en ondersteunt dit met onder andere een gedragscode en kennisuitwisseling. Daarnaast is de VRC verantwoordelijk voor het curriculum van de erkende opleidingen en onderhoudt ze contacten met organisaties en instellingen met gemeenschappelijke belangen, steeds meer ook internationaal. De VRC verbindt haar leden en biedt een netwerk waarin kennis en ervaring worden uitgewisseld. Opleidingen en bijeenkomsten maken een belangrijk onderdeel uit van de dienstverlening.

www.vrc.nl


Dimensional Insight

Standhouder

Dimensional Insight helpt controllers wereldwijd om bedrijfsdata toegankelijk en analyseerbaar te maken. Wij zijn een toonaangevende aanbieder van Data management, Governance & Analytics oplossingen. Ons veelvuldig onderscheiden Diver Platform is op unieke wijze ontworpen voor het implementeren van diverse Business Intelligence oplossingen op maat.

  • Slim geautomatiseerde dashboards waarmee actief gestuurd kan worden op de financiële performance van de organisatie.
  • Financiele rapportages gecombineerd weergegeven met bijv. productie en personeelsdata.
  • Directe beschikbaarheid van de benodigde managementinformatie
  • Bedrijfsbreed toegang tot dezelfde stuurcijfers met heldere en eenduidige definities.

www.dimins.nlWilt u informatie over standruimte of sponsormogelijkheden neem dan contact op met:

Mieke Bensink
06 - 54948756
miekebensink@vakmedianet.nl

Camilla van Kampen
06 - 54948754
camillavankampen@vakmedianet.nl

Voor deelname aan dit congres ontvangt u PE-uren/punten:
NBA/VRC 6, SPD 6

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.