USG Finance Professionals

Hoofdsponsor

USG Finance Professionals is het aanspreekpunt voor organisaties die behoefte hebben aan financiële expertise. Wij voorzien in deze vraag en leveren pragmatische oplossingen op het gebied van accounting, controlling en financieel management.

We onderscheiden ons met een uitgesproken focus, expertise uit jarenlange ervaring en een persoonlijke aanpak. Wij geloven in een samenwerking die gericht is op steeds betere prestaties. Zowel met professionals als met onze opdrachtgevers.

www.usgfinance.nl


Exact

Hoofdsponsor


We leven in een wereld vol mogelijkheden, de uitdaging is om ze goed te benutten. Iedere beslissing beïnvloedt de toekomst van een onderneming. Exact geeft honderdduizenden kleine en middelgrote bedrijven het vertrouwen om te handelen. Al meer dan dertig jaar helpen de medewerkers, technologie, software en services van Exact hen om slimmere en beter gewogen beslissingen te nemen. Business software van Exact is er voor financiële-, logistieke,- en productie processen, HRM en CRM.

www.exact.com/nl/software


Afas

Subsponsor

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. We ontwikkelen een innovatief softwareproduct voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt en nemen daarbij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.
Met ruim 400 medewerkers inspireren we bedrijven iedere dag tot beter ondernemen. Dat doen we door administratieve bedrijfsprocessen te stroomlijnen, zodat je werk beter,
anders en leuker wordt. Het resultaat is een organisatie die altijd over de juiste managementinformatie en cijfers beschikt én waar weer ruimte is om bezig te zijn met de kern van je werk. Hoe wij dit realiseren? Met onze eigen business software. Meer weten?

www.afas.nl


CaseWare

Subsponsor

CaseWare: leidend in specialistische accountancy software
De software kenmerkt zich door vakinhoud, gebruikersvriendelijkheid en optimale integratie met andere software. CaseWare is marktleider in Nederland met duizenden gebruikers in de accountancy en het bedrijfsleven. Als innovatieve en omgevingsgerichte organisatie spelen wij in een vroeg stadium in op toekomstige ontwikkelingen die van invloed zijn op het accountantsvak. De trends laten zien dat de rol van de (interne) accountant breder wordt en dat rapportage zich in de toekomst niet meer beperkt tot financiële informatie.

"CaseWare Nederland faciliteert het doen van zinvolle uitspraken over de prestaties van organisaties." In de praktijk betekent dat wij:
- Voortdurend werken aan de gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit van onze software;
- Volledige integratie met andere producten nastreven;
- Anticiperen op (inter)nationale ontwikkelingen zoals SBR/XBRL.

www.caseware.nl


Erasmus School of Accounting & Assurance

Subsponsor

Erasmus School of Accounting & Assurance (ESAA) biedt kwalitatief hoogstaand onderwijs op het gebied van Accountancy, Auditing & Controlling.
Daarnaast biedt ESAA een ruim aanbod van Executive Programs gericht op professionals in het bedrijfsleven en (non) profit-organisaties, programma's voor CEO's, CFO's, Directies en Bestuursleden. Deelname aan een Executive Program van ESAA is meer dan alleen het opdoen van kennis en inzichten vanuit de wetenschap. De Executive Programs stellen u in staat opgedane inzichten te toetsen aan uw eigen kennis en ervaringen. Door de kleinschalige opzet van de programma's bent u er van verzekerd dat er ruimte is voor inbreng vanuit uw eigen praktijk en uit die van uw collega deelnemers.

www.esaa.nl


Hofmeier Financiële Professionals

Subsponsor

Hofmeier staat al 15 jaar voor professionele dienstverlening met een focus op de financiële kolom. Met meer dan 100 professionals en consultants is Hofmeier als geen ander in staat om op adequate en vakkundige wijze uw organisatie bij te staan.

Onze bedrijfsfilosofie is gericht op een duurzame en constructieve samenwerking met zowel onze opdrachtgevers als de professionals. Van strategisch advies tot het volledig verzorgen van de financiële administratie, van journaalpost en grootboek tot integraal financieel management.

Hofmeier: Professionals die samen met de opdrachtgever het bedrijfsrendement optimaliseren met Finance & Control als vertrekpunt.

www.hofmeier.nl


ISA Group

Subsponsor

ISA GROUP staat vooral bekend als 'Het leukste Finance Netwerk van Nederland'.
Wij geloven in de kracht van een netwerk van organisaties en professionals die in zichzelf en in elkaar investeren, zij zijn namelijk succesvoller. ISA staat voor INSPIRE – SHARE – ASPIRE. Door samen te leren, grenzen te verleggen en te veranderen maken wij het verschil.
Wij ontwikkelen en ondersteunen organisaties en professionals door middel van Interim, Werving en Selectie, Sourcing Advice, Talentmanagement en Business Consultancy. Met onze eigen Academy inspireren en trainen we onze meer dan 100 members continu op persoonlijke ontwikkeling en hun vakgebied. Wij brengen organisaties en professionals bij elkaar in een omgeving waarin ontwikkeling, ondernemerschap en persoonlijke relaties centraal staan.

www.isagroup.nl


Visma

Subsponsor

Visma Software BV is onderdeel van het Noorse Visma AS, marktleider in Scandinavië met meer dan 500 000 klanten en 5.500 medewerkers. Met cloudsoftware Visma.net biedt Visma organisaties een complete erp-oplossing voor financieel management. Visma.net Financials is een integrale oplossing die financiële processen volledig automatiseert. Dit geldt zowel voor complexe als voor routinematige, administratieve taken. Visma.net brengt uw automatisering en financieel management naar een hoger niveau.

www.visma.net/nlWilt u informatie over standruimte of sponsormogelijkheden neem dan contact op met:

Mieke Bensink
06 - 54948756
miekebensink@vakmedianet.nl

Camilla van Kampen
06 - 54948754
camillavankampen@vakmedianet.nl

Voor deelname aan dit congres ontvangt u PE-uren/punten:
NBA 6, SPD 6

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.