USG Finance Professionals

Hoofdsponsor

USG Finance Professionals is het aanspreekpunt voor organisaties die behoefte hebben aan financiële expertise. Wij voorzien in deze vraag en leveren pragmatische oplossingen op het gebied van accounting, controlling en financieel management.

We onderscheiden ons met een uitgesproken focus, expertise uit jarenlange ervaring en een persoonlijke aanpak. Wij geloven in een samenwerking die gericht is op steeds betere prestaties. Zowel met professionals als met onze opdrachtgevers.

 

www.usgfinance.nl


Hofmeier Financiële Professionals

Subsponsor

Hofmeier staat al 15 jaar voor professionele dienstverlening met een focus op de financiële kolom. Met meer dan 100 professionals en consultants is Hofmeier als geen ander in staat om op adequate en vakkundige wijze uw organisatie bij te staan.

Onze bedrijfsfilosofie is gericht op een duurzame en constructieve samenwerking met zowel onze opdrachtgevers als de professionals. Van strategisch advies tot het volledig verzorgen van de financiële administratie, van journaalpost en grootboek tot integraal financieel management.

Hofmeier: Professionals die samen met de opdrachtgever het bedrijfsrendement optimaliseren met Finance & Control als vertrekpunt.

 

www.hofmeier.nlWilt u informatie over standruimte of sponsormogelijkheden neem dan contact op met:

Mieke Bensink
06 - 54948756
miekebensink@vakmedianet.nl

Camilla van Kampen
06 - 54948754
camillavankampen@vakmedianet.nl

Voor deelname aan dit congres ontvangt u PE-uren/punten

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.